VW -TRANSPORTER 2011

Објавен на Mar 24, 2017 - Прегледи: 256 -

1€

  • VW -TRANSPORTER 2011
  • VW -TRANSPORTER 2011
  • VW -TRANSPORTER 2011
  • VW -TRANSPORTER 2011
  • VW -TRANSPORTER 2011
  • VW -TRANSPORTER 2011
  • VW -TRANSPORTER 2011
  • VW -TRANSPORTER 2011
VW -TRANSPORTER 2011 VW -TRANSPORTER 2011 VW -TRANSPORTER 2011 VW -TRANSPORTER 2011 VW -TRANSPORTER 2011 VW -TRANSPORTER 2011 VW -TRANSPORTER 2011 VW -TRANSPORTER 2011

VW TRANSPORTER -2011
Спецификации
2010 ГОД
75 kW
1968 см/3
НОСИВОСТ 1038 К
ДИМЕНЗИ НА ТОВАРЕН ДЕЛ
-ДОЛЖИНА 2.22
-ШИРИНА 1.64
-ВИСИНА 1.28
КЛИМА што работи перфектно
седишта 2
4 нови гуми
централно заклучување
електрика на прозоpи
електрично подесување на ретровизори
екстра сочувана внатрешност
Сервисна книшка оргинал со сите сервиси .Возилото е како од салон
Возилото е донесено од Холандија со возење

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
Лице за контакт ИГОР 070 722 077

Повелете и посетете не на автоплацот во с.Кадрифаково или на
WWW.AUTONIKO.COM
Можност за плаќање на рати , преку SPARCASSE BANKA,, И МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ СО С-ЛИЗИНГ

Огласи од: АУТОНИКО

Контакт
Maintenance Mode