RENAULT MASTER -FRIGO 2007

Објавен на Apr 19, 2017 - Прегледи: 214 -

1€

  • RENAULT MASTER -FRIGO 2007
  • RENAULT MASTER -FRIGO 2007
  • RENAULT MASTER -FRIGO 2007
  • RENAULT MASTER -FRIGO 2007
  • RENAULT MASTER -FRIGO 2007
  • RENAULT MASTER -FRIGO 2007
  • RENAULT MASTER -FRIGO 2007
  • RENAULT MASTER -FRIGO 2007
RENAULT MASTER -FRIGO 2007 RENAULT MASTER -FRIGO 2007 RENAULT MASTER -FRIGO 2007 RENAULT MASTER -FRIGO 2007 RENAULT MASTER -FRIGO 2007 RENAULT MASTER -FRIGO 2007 RENAULT MASTER -FRIGO 2007 RENAULT MASTER -FRIGO 2007

НАЈНОВО ВО АУТОНИКО ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО НАШ ЛИЗИНГ СО 30 % УЧЕСТВО БЕЗ БАНКИ ,БЕЗ КАМАТА И ДРУГИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРОШОЦИ СО РОК НА ОТПЛАТА НА 12 МЕСЕЦИ.
RENAULT MASTER
Спецификации
- Зафатнина 2.5 DCI
- Моќност 88 кw
- Година на производство 2007
- Сервисна Книшка
- Носивост 1400 кг
- FRIGO што лади одлично
- 4 солидни гуми
- триптоник менувач
- 189178 km
- Клима/ АБС / ЕСП
- електрика на прозорци
- центарлно заклучување со далечинско
димензии на товарнот простор
должина 2,43м
ширина 1,43м
висина 1,55м
- Платени сите давачки до регистрација
- Увезено од Холандија,донесено со возење
ЦЕНА ПО ДОГОВОР

Повелете на автоплацот во с.Кадрифаково или на ****.AUTONIKO.MK

Лице за контакт ИГОР 070 722 077

MOZNOST ZA KREDITIRANJE PREKU HALLК BANKA I PROKREDIT BANKA
VO SEKOE VREME IMAME POVEKE OD 100 VOZILA .

Контакт
Maintenance Mode