Skuter HERK 50cc

Објавен на May 30, 2017 - Прегледи: 1366 -

300€

  • Skuter HERK 50cc
  • Skuter HERK 50cc
  • Skuter HERK 50cc
  • Skuter HERK 50cc
  • Skuter HERK 50cc
  • Skuter HERK 50cc
  • Skuter HERK 50cc
  • Skuter HERK 50cc
Skuter HERK 50cc Skuter HERK 50cc Skuter HERK 50cc Skuter HERK 50cc Skuter HERK 50cc Skuter HERK 50cc Skuter HERK 50cc Skuter HERK 50cc

ПРОДАВАМ СКУТЕР HERK 50cc
четиритактен
поминати 2800 км
редовно менувано масло во мотор
прва регистрација 2011 година
супер состојба
гратис кацига со скутерот
МОЖЕ ЗАМЕНА САМО ЗА ЧОПЕР ОД 250 сс СО МОЈА ДОПЛАТА

Контакт
Maintenance Mode