IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO

Објавен на Jun 03, 2017 - Прегледи: 975 -

1€

  • IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO
  • IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO
  • IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO
  • IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO
  • IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO
  • IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO
  • IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO
  • IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO
IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO IVECO 50C15 SPECIJALNO VOZILO

IVECO 50C15
Произведено 2008 година
Автоматски менувач
225 698 реални километри
71 kw
2998 cm/3
носивост 720 кг
Димензии на товарен дел(сандак)
Должина 2,20 м
Ширина 1,92 м
Висина 98 см
центално заклучување
електрично подесување на ретровизори
електрично подесување на прозори
електрично подесување на седишта
4 солидни гуми
2 седишта
фабричко радио со CD
целата опрема со него функционира одлично
Возилото е во одлична состојба
каросериски и внатрешно,без забелешки
увезено е од Холандија
донесено со возење
ЦЕНА ПО ДОГОВОР

Во секое време имаме на лагер повеке од 100 товарни и патнички возила.

Даваме возила на кредит преку HALL BANK и PROKREDIT BANKA, лизинг преку SPARCASE
Можност за плаќање со С-лизинг
За повеќе информации повелете посетете не на автоплацот во с. Кадрифаково близу Штип,
на сајтот на Авто Нико ****.AUTONIKO.MK
или Јавете се на одговорното лице за продажба Игор 070 722 077

Контакт
Maintenance Mode