Ford Escort / Eskort

Објавен на Jun 06, 2017 - Прегледи: 490 -

1,000€

  • Ford Escort / Eskort
  • Ford Escort / Eskort
  • Ford Escort / Eskort
  • Ford Escort / Eskort
Ford Escort / Eskort Ford Escort / Eskort Ford Escort / Eskort Ford Escort / Eskort

Се продава Форд Ескорт 1998год. дизел, 44kw, 1900 кубика, регистриран + зелен картон. Во возна состојба.

Контакт
Maintenance Mode