VW TRANSPORTER T6 MAXI-2010

Објавен на Jun 12, 2017 - Прегледи: 269 -

1€

  • VW TRANSPORTER T6 MAXI-2010
  • VW TRANSPORTER T6 MAXI-2010
  • VW TRANSPORTER T6 MAXI-2010
  • VW TRANSPORTER T6 MAXI-2010
  • VW TRANSPORTER T6 MAXI-2010
  • VW TRANSPORTER T6 MAXI-2010
VW TRANSPORTER T6 MAXI-2010 VW TRANSPORTER T6 MAXI-2010 VW TRANSPORTER T6 MAXI-2010 VW TRANSPORTER T6 MAXI-2010 VW TRANSPORTER T6 MAXI-2010 VW TRANSPORTER T6 MAXI-2010

НАЈНОВОО ВО АУТОНИКО!!
Даваме возила со 30 % учество на 18 месечни рати.без манипулативни и други скриени трошоци
VW TRANSPORTER T6 MAXI
EURO5
ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО 2010
СИЛА НА МОТОР 103 kW
ЗАФАТНИНА1968 см/3
НОСИВОСТ 1038 К
ДИМЕНЗИ НА ТОВАРЕН ДЕЛ
-ДОЛЖИНА 2.87 м
-ШИРИНА 1.57 м
-ВИСИНА 1.36
Мануален менувач со 6 брзини
КЛИМА што работи перфектно
седишта 3
5 врати(две странични)
4 нови гуми
КУКА со А тест
централно заклучување со далечинско
подесување на висина на волан
електрика на прозоpи
електрично подесување на ретровизори
екстра сочувана внатрешност
Сервисна книшка оргинал со сите сервиси .Возилото е како од салон
ротација
Возилото е донесено од Холандија со возење
кука со А тест
ОЦАРИНЕТО ПЛАТЕНИ СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
Лице за контакт ИГОР 070 722 077


Повелете и посетете не на автоплацот во с.Кадрифаково или на
WWW.AUTONIKO.COM
Можност за плаќање на рати , преку SPARCASSE BANKA,, И МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ СО С-ЛИЗИНГ

Контакт
Maintenance Mode