VW TRANSPORTER T6 MAXI

Објавен на Jun 12, 2017 - Прегледи: 287 -

1€

  • VW TRANSPORTER T6 MAXI
  • VW TRANSPORTER T6 MAXI
  • VW TRANSPORTER T6 MAXI
  • VW TRANSPORTER T6 MAXI
  • VW TRANSPORTER T6 MAXI
  • VW TRANSPORTER T6 MAXI
  • VW TRANSPORTER T6 MAXI
VW TRANSPORTER T6 MAXI VW TRANSPORTER T6 MAXI VW TRANSPORTER T6 MAXI VW TRANSPORTER T6 MAXI VW TRANSPORTER T6 MAXI VW TRANSPORTER T6 MAXI VW TRANSPORTER T6 MAXI

НАЈНОВОО!!! ВО АУТОНИКО
Даваме возила со 30 % учество на 18 месечни рати.без манипулативни и други скриени трошоци
VW TRANSPORTER T6 MAXI
EURO5
ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО 2011
СИЛА НА МОТОР 103 kW
ЗАФАТНИНА1968 см/3
НОСИВОСТ 890 К
ДИМЕНЗИ НА ТОВАРЕН ДЕЛ
-ДОЛЖИНА 2.87 м
-ШИРИНА 1.57 м
-ВИСИНА 1.36
КЛИМА што работи перфектно
Мануален менувач со 6 брзини
седишта 3
4 нови гуми
централно заклучување со далечинско
подесување на висина на волан
електрика на прозоpи
електрично подесување на ретровизори
екстра сочувана внатрешност
Сервисна книшка оргинал со сите сервиси .Возилото е како од салон
Систем за пролизгување
Дневни светла
Магленки
Возилото е донесено од Холандија со возење
кука со А тест
ОЦАРИНЕТО,ПЛАЉТЕНИ СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
Лице за контакт ИГОР 070 722 077

Повелете и посетете не на автоплацот во с.Кадрифаково или на
WWW.AUTONIKO.COM
Можност за плаќање на рати , преку SPARCASSE BANKA,, И МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ СО С-ЛИЗИНГ

Контакт
Maintenance Mode