FORD TRANSIT 2.4 TDCI

Објавен на Jul 01, 2017 - Прегледи: 229 -

1€

  • FORD TRANSIT 2.4 TDCI
  • FORD TRANSIT 2.4 TDCI
  • FORD TRANSIT 2.4 TDCI
  • FORD TRANSIT 2.4 TDCI
  • FORD TRANSIT 2.4 TDCI
  • FORD TRANSIT 2.4 TDCI
  • FORD TRANSIT 2.4 TDCI
  • FORD TRANSIT 2.4 TDCI
FORD TRANSIT 2.4 TDCI FORD TRANSIT 2.4 TDCI FORD TRANSIT 2.4 TDCI FORD TRANSIT 2.4 TDCI FORD TRANSIT 2.4 TDCI FORD TRANSIT 2.4 TDCI FORD TRANSIT 2.4 TDCI FORD TRANSIT 2.4 TDCI

НАЈНОВО ВО АУТОНИКО ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО НАШ ЛИЗИНГ СО 30 % УЧЕСТВО БЕЗ БАНКИ ,БЕЗ КАМАТА И ДРУГИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРОШОЦИ СО РОК НА ОТПЛАТА НА 18 МЕСЕЦИ.

FORD TRANSIT 2.4 TDCI ПАТАР
- EURO4
- ПРОИЗВЕДЕНО 2007 ГОДИНА
- ЗАФАТНИНА 2400 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 74 KW
- ПОМИНАТО 92 622 KM
- СЕДИШТА 6+1
- НОСИВОСТ 1040 КГ
- ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ПРОСТОР
- ДОЛЖИНА 2,60 М
- ШИРИНА 1,96 М
- ВИСИНА НА СТРАНИЦИ 30 СМ
- АЛУМИНИУМСКИ САНДАК
- КУКА СО А тест
- РАДИО СО CD
- MАНУАЛЕН МЕНУВАЧ 5 БРЗИНИ
- AIRBAG
- ЦЕНТАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ
- БОРД КОМЈУТЕР
- 4 СОЛИДНИ ГУМИ
- РОТАЦИЈА

ПОВЕЛЕТЕ ПОСЕТЕТЕ НЕ НА НАШИОТ АВТОПЛАЦ ВО СЕЛО КАДРИФАКОВО ИЛИ НА web stranata na ****.AUTONIKO.MK

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
Lice za kontakt IGOR 070 722 077

MOZNOST ZA KREDITIRANJE PREKU HALK BANKA I PROKREDIT BANKA
VO SEKOE VREME IMAME POVEKE OD 100 VOZILA

Контакт
Maintenance Mode