RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA

Објавен на Aug 05, 2017 - Прегледи: 142 -

1€

  • RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA
  • RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA
  • RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA
  • RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA
  • RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA
  • RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA
  • RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA
  • RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA
RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA RENAULT TRAFIC 2.0 DCI- 2010 EXTRA

НАЈНОВОО!!!!!!! ВО АУТОНИКО
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 РАТИ
БЕЗ ЖИРАНТИ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
СПЕЦИФИКАЦЈА
- ПРОИЗВЕДЕНО 2010 ГОДИНА
- ЗАФАТНИНА 1995 см3
- СИЛА НА МОТОР 66 KW
- КЛИМА
- НАВИГАЦИЈА ФАБРИЧКА
-ФАБРИЧКО РАДИО СО CD
- ABS
- AIRBAG ПРЕДНИ
- SRP
- 2 СЕДИШТА
ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ПРОСТОР
- ДОЛЖИНА 2.44 М
- ШИРИНА 1.38 М
- ВИСИНА 1.35 М
- 4 СОЛИДНИ ГУМИ
- КУКА СО Атест
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ СО 6 БРЗИНИ
- ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ СО ДАЛЕЧИНСКО X2 КЛУЧА
- ЕЛ.НА ПРОЗОРИ
- ЕЛЕКТРИЧНО ПОДЕСУВАЊЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
- ПОДЕСУВАЊЕ НА ВИСИНА НА ВОЛАН
- КОМАНДИ НА ВОЛАН
ВОЗИЛОТО Е КАКО ОД САЛОН
БЕЗ НИКАКВИ МААНИ И ЗАБЕЛЕШКИ СЕ ГЛЕДА НА СЛИКИТЕ
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070/722-077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ НА АВТПЛАЦОТ ВО СЕЛО КАДРИФАКОВО НА САМИОТ ПАТ
ИЛИ ПАК НА НАШИОТ WEBSAT AUTONIKO.MK
VO SEKOE VREME IMAME POVEKE OD 100 VOZILA

Контакт
Maintenance Mode