RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG

Објавен на Aug 12, 2017 - Прегледи: 102 -

1€

  • RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG
  • RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG
  • RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG
  • RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG
  • RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG
  • RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG
  • RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG
  • RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG
RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG RENAULT MASTER FRIGO 2.5 DCI EXTRA LONG

НАЈНОВО ВО АУТОНИКО ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО НАШ ЛИЗИНГ СО 30 % УЧЕСТВО БЕЗ БАНКИ ,БЕЗ КАМАТА И ДРУГИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРОШОЦИ СО РОК НА ОТПЛАТА НА 18 МЕСЕЦИ.
RENAULT MASTER
Спецификации
- Зафатнина 2.5 DCI
- Сила на мотор 2464 см3
- Моќност 88 кw
- Година на производство 2008
- Носивост 1474 кг
- FRIGO што лади одлично
- 4 солидни гуми
-5 врати
- мануален менувач 6 брзини
- Клима/ АБС / ЕСП / AIRBAG
- електрика на прозорци
- центарлно заклучување со далечинско
- 3 седишта
- фабричко радио со CD
- команди на волан
- подесување на висина на волан
- кука со Атест
димензии на товарнот простор
должина 3.49 м
ширина 1.50 м
висина 1,80 м
-НАЈДОЛГО И НАЈШИРОКО
- без никакви забелешки внатрешно и адворешно,рамно на ново
- Платени сите давачки до регистрација
- Увезено од Холандија,донесено со возење
ЦЕНА ПО ДОГОВОР

Повелете на автоплацот во с.Кадрифаково или на ****.AUTONIKO.MK

Лице за контакт ИГОР 070 722 077

MOZNOST ZA KREDITIRANJE PREKU HALLК BANKA I PROKREDIT BANKA
VO SEKOE VREME IMAME POVEKE OD 100 VOZILA .

Контакт
Maintenance Mode