CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO

Објавен на Sep 05, 2017 - Прегледи: 27 -

1€

  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO
  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO
  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO
  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO
  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO
  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO
  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO
  • CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO
CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO CITROEN JUMPY 1.6 HDI '11 EXTRA RAMNO NA NOVO

НАЈНОВО ВО АУТОНИКО ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО НАШ ЛИЗИНГ СО 30 % УЧЕСТВО НА 12 РАТИ,БЕЗ КАМАТА И МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
НОВ УВОЗ
УВЕЗЕНО ОД ХОЛАНДИЈА ДОНЕСЕНО СО ВОЗЕЊЕ
- ГОДИНА НА ПРОИЗВОДСТВО 2011
- ДОЗВОЛЕНА НОСИВОСТ 925kg
- СИЛА НА МОТОРОТ 66 KW
-ЗАФАТНИНА НА МОТОРОТ 2198 CM3
91749 реални километри
- СЕРВИСНА КНИШКА ОРИГИНАЛ СО СИТЕ СЕРВИСИ
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ СО 5 БРЗИНИ
- 5 ВРАТИ
- БОРД КОМЈУТЕР
-ПОДЕСУВАЊЕ ВИСИНА НА ВОЛАН
- ФАБРИЧКО РАДИО СО CD
- КОМАНДИ НА ВОЛАН
- БАГАЖНИК ОДОЗГОРА се гледа на сликите
ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ПРОСТОР
должина 2,30 м
висина 1,35 м
ширина 1,30 м
- елекрика на прозори
- електрика на ретровизори
- централно заклучување со далечинско
x2 клуча
- ABS ,ESP , AIRBAG predni
КЛИМА
-ТРИ СЕДИШТА
- ОДЛИЧНО СОЧУВАНО ВНАТРЕШНО И НАДВОРЕШНО РАМНО НА НОВО
- МНОГУ МАЛА ПОТРОШУВАЧКА,МНОГУ ЕКОНОМИЧНО
- ПЛАТЕНИ СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА
ЦЕНА ПО ДОГОВОР

ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070 722 077

MОЖНОСТ ЗА КРЕДИТИРАЊЕ ПРЕКУ HALLK BANK, PROCREDIT BANK I SPARCASSE BANK
ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ ИМАМЕ ПОВЕЌЕ ОД 100 ВОЗИЛА.ПОВЕЛЕТЕ ПОСЕТЕТЕНЕ НА АВТОПЛАЦОТ ВО СЕЛО КАДРИФАКОВО ИЛИ НА НАШИОТ WEB SAJT ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode