IVECO 35S14 2.3

Објавен на Sep 07, 2017 - Прегледи: 193 -

1€

  • IVECO 35S14 2.3
  • IVECO 35S14 2.3
  • IVECO 35S14 2.3
  • IVECO 35S14 2.3
  • IVECO 35S14 2.3
  • IVECO 35S14 2.3
  • IVECO 35S14 2.3
  • IVECO 35S14 2.3
IVECO 35S14 2.3 IVECO 35S14 2.3 IVECO 35S14 2.3 IVECO 35S14 2.3 IVECO 35S14 2.3 IVECO 35S14 2.3 IVECO 35S14 2.3 IVECO 35S14 2.3

НАЈНОВОО!!! ВО АУТОНИКО
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ НА 18 РАТИ СО 30% УЧЕСТВО БЕЗ КАМАТА
ЖИРАНТИ МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ ТРОШОЦИ
IVECO 2.3 "06
- ЗАФАТНИНА НА МОТОР 2287 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 100 KW
- ИЗМИНАТО 114474 KM
- ЦЕРАДА
- 6+1 СЕДИШТА
- РАДИО СО CD
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ СО 5 БРЗИНИ
- ABS
- БОРД КОМЈУТЕР
- КУКА СО А тест
ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ДЕЛ
- ДОЛЖИНА 3.45 М
- ШИРИНА 2.10 М
- ВИСИНА 1.50
- АЛУМИНУМСКИ САНДАК
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070/722-077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ ПОСЕТЕТЕНЕ НА НАШИОТ АВТОПЛАЦ ВО СЕЛО КАДРИФАКОВО( НА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП - ВЕЛЕС)
ВО СЕКОЈ МОМЕНТ ИМАМЕПОВИШЕ ОД 100 ВОЗИЛА
МОЖЕ И СО КРЕДИТИРАЊЕ ПРЕКУ HALLK BANK,SPARCASSE BANK I PROCREDIT BANK

Контакт
Maintenance Mode