2 Polovni BRIDGESTONE 185/65R15 zimski gumi

Објавен на Oct 24, 2017 - Прегледи: 261 -

1,200мкд

  • 2 Polovni BRIDGESTONE 185/65R15 zimski gumi
  • 2 Polovni BRIDGESTONE 185/65R15 zimski gumi
  • 2 Polovni BRIDGESTONE 185/65R15 zimski gumi
  • 2 Polovni BRIDGESTONE 185/65R15 zimski gumi
  • 2 Polovni BRIDGESTONE 185/65R15 zimski gumi
2 Polovni BRIDGESTONE 185/65R15 zimski gumi 2 Polovni BRIDGESTONE 185/65R15 zimski gumi 2 Polovni BRIDGESTONE 185/65R15 zimski gumi 2 Polovni BRIDGESTONE 185/65R15 zimski gumi 2 Polovni BRIDGESTONE 185/65R15 zimski gumi

Продавам 2 одлични BRIDGESTONE зимски гуми, јапонско производство.
Гумите се со димензија 185/65R15, M+S стандард + ознака “Снегулка”.

Цена на една гума е 1200 ден.,

Праќам по КАРГО!!!

Тел. 075/252-113 и 043/613-497.

Контакт
Maintenance Mode