Moment Kluc

Објавен на Oct 24, 2017 - Прегледи: 693 -

120€

  • Moment Kluc
  • Moment Kluc
  • Moment Kluc
  • Moment Kluc
Moment Kluc Moment Kluc Moment Kluc Moment Kluc

Продавам момент клуч марка Тона-Чехословачка со опсег од 10 до 110 Nm,
комплет во футрола со сите додатоци.
Цена 120 евра.

Праќам По Карго!!!

Тел. 075/252-113 и 043/613-497.

Контакт
Maintenance Mode