RENAULT MIDLUM "07 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO

Објавен на Nov 13, 2017 - Прегледи: 722 -

1€

  • RENAULT MIDLUM
  • RENAULT MIDLUM
  • RENAULT MIDLUM
  • RENAULT MIDLUM
  • RENAULT MIDLUM
  • RENAULT MIDLUM
  • RENAULT MIDLUM
  • RENAULT MIDLUM
RENAULT MIDLUM RENAULT MIDLUM RENAULT MIDLUM RENAULT MIDLUM RENAULT MIDLUM RENAULT MIDLUM RENAULT MIDLUM RENAULT MIDLUM

НАЈНОВОО!!! ВО АУТОНИКО
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30%УЧЕСТВО НА 18 РАТИ
БЕЗ БАНКИ ЖИРАНТИ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
RENAULT MIDLUM FRIGO 10 PREGRADI
- ЗАФАТНИНА 4 764
- СИЛА НА МОТОР 140 KW
- ФРИГО(ЗАМРЗНУВА И ОДРЖУВА)
10 ПРЕГРАДИ
- ЕЛЕКТРИКА НА ПРОЗОРИ
- ЕЛЕКТРИЧНО ПОДЕСУВАЊЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
- ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ДЕЛ
ДОЛЖИНА 5,10 М
ШИРИНА 2,3 М
ВИСИНА 1,75 М
ВОЗИЛООТО Е УВЕЗЕНО ОД ЧЕШКА И ДОНЕСЕНО СО ВОЗЕЊЕ

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070722077
ИЛИ НА ЛИЦЕ МЕСТО
ПОВЕЛЕТЕ ПОСЕТЕНЕ НА НАШИОТ АВТОПЛАЦ КОЈ СЕ НАОЃА НА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП-ВЕЛЕС НА 15 КИЛОМЕТРИ ОД ШТИП
ИМА МОЖНОСТ И ЗА КРЕДИТИРАЊЕ ПРЕ HALLK BANK,SPACASSE BANK ILI PROCREDIT BANK

Контакт

Слични огласи

Maintenance Mode