BMW 320d е46 2000г

Објавен на Dec 26, 2017 - Прегледи: 787 -

3,250€

  • BMW 320d е46 2000г
  • BMW 320d е46 2000г
  • BMW 320d е46 2000г
  • BMW 320d е46 2000г
  • BMW 320d е46 2000г
  • BMW 320d е46 2000г
  • BMW 320d е46 2000г
BMW 320d е46 2000г BMW 320d е46 2000г BMW 320d е46 2000г BMW 320d е46 2000г BMW 320d е46 2000г BMW 320d е46 2000г BMW 320d е46 2000г

Увезена од Италија (купена од прв газда) со 189000 и сервисна книшка. Како втор газда имам извозено само 20000км во 2 години (210000км (моментална)).
Со охридски регистарски таблички со необновена регистрација.
Возилото е во одлична состојба со многу здрава каросерија и уште поздрав мотор.
* електрика на прозори (предни/задни)
* електрика на ретровизори
* автоматска клима
* алуминиумски фелни со нови летни гуми (195 65 / 15)

силина на мотор: 136КС

Возилото има потреба од промена на некои ситни потрошни делови и нема посериозни проблеми.

Контакт
Maintenance Mode