Товарно Моторно Возило Фургон Газела

Објавен на Mar 06, 2018 - Прегледи: 413 -

3,200€

  • Товарно Моторно Возило Фургон Газела
  • Товарно Моторно Возило Фургон Газела
  • Товарно Моторно Возило Фургон Газела
  • Товарно Моторно Возило Фургон Газела
  • Товарно Моторно Возило Фургон Газела
  • Товарно Моторно Возило Фургон Газела
Товарно Моторно Возило Фургон Газела Товарно Моторно Возило Фургон Газела Товарно Моторно Возило Фургон Газела Товарно Моторно Возило Фургон Газела Товарно Моторно Возило Фургон Газела Товарно Моторно Возило Фургон Газела

Фургон N1 2005 г.
Во возна состојба
Нерегистрирано
9000 км
Носивост 1480 кгр
66 kW
2417 ccm
Бела боја
Радио/ЦД, задни паркинг сензори, светла за магла, товарен дел надградба на под со дрво и гума
Гуми Сава, летни во одлична состојба
* ДДВ-то е со право на поврат

Контакт

Слични огласи

Maintenance Mode