VW CRAFTER 2.5 TDI "07 PATNICKI SO RAMPA

Објавен на Mar 20, 2018 - Прегледи: 429 -

1€

  • VW CRAFTER 2.5 TDI
  • VW CRAFTER 2.5 TDI
  • VW CRAFTER 2.5 TDI
  • VW CRAFTER 2.5 TDI
  • VW CRAFTER 2.5 TDI
  • VW CRAFTER 2.5 TDI
  • VW CRAFTER 2.5 TDI
  • VW CRAFTER 2.5 TDI
VW CRAFTER 2.5 TDI VW CRAFTER 2.5 TDI VW CRAFTER 2.5 TDI VW CRAFTER 2.5 TDI VW CRAFTER 2.5 TDI VW CRAFTER 2.5 TDI VW CRAFTER 2.5 TDI VW CRAFTER 2.5 TDI

НАЈНОВООО!!!! ВО АУТОНИКО
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 МЕСЕЧНИ РАТИ БЕЗ КАМАТА
БЕЗ БАНКИ,ЖИРАНТИ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
VW CRAFTER 2.5 TDI PATNICKI SO RAMPA ZA INVALIDI
= ПРОИЗВЕДЕНО 2007 ГОДИНА
- ЗАФАТНИНА 2461 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 65 KW
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ 6 БРЗИНИ
- 8+1 СЕДИШТА
- КЛИМА
- БОРД КОМПЈУТЕР
- КЛИМА
- ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ СО ДАЛЕЧИНСКО X2 КЛУЧА
- ABS
- ESP
- ASR
- ЕЛЕКТРИКА НА ПРОЗОРИ
- ЕЛЕТРИЧНО ПОДЕСУВАЊЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
-ВОЗИЛОТО Е УВЕЗЕНО ОД ХОЛАНДИЈА И ДОНЕСЕНО СО ВОЗЕЊЕ
- ЦАРИНЕТО И ПЛАТЕНИ СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070722077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО НА НАШИОТ АВТОПЛАЦ КОЈ СЕ НАОЃА ВО СЕЛОТО КАДРИФАКОВО НА 15 КМ ОД ШТИП КАДЕ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ ПОВИЌЕ ОД 100 ВОЗИЛА ИЛИ ПОГЛЕДАЈТЕ НА НАШИОТ WEB SAJT ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode