CITROEN BERLINGO 1.6 HDI"07 FRIGO KAKO NOVO

Објавен на Mar 25, 2018 - Прегледи: 351 -

4€

  • CITROEN BERLINGO 1.6 HDI
  • CITROEN BERLINGO 1.6 HDI
  • CITROEN BERLINGO 1.6 HDI
  • CITROEN BERLINGO 1.6 HDI
  • CITROEN BERLINGO 1.6 HDI
  • CITROEN BERLINGO 1.6 HDI
  • CITROEN BERLINGO 1.6 HDI
  • CITROEN BERLINGO 1.6 HDI
CITROEN BERLINGO 1.6 HDI CITROEN BERLINGO 1.6 HDI CITROEN BERLINGO 1.6 HDI CITROEN BERLINGO 1.6 HDI CITROEN BERLINGO 1.6 HDI CITROEN BERLINGO 1.6 HDI CITROEN BERLINGO 1.6 HDI CITROEN BERLINGO 1.6 HDI

НАЈНОВООО!!! ВО АУТОНИКО
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 МЕСЕЧНИ РАТИ БЕЗ КАМАТА
БЕЗ БАНКИ,ЖИРАНТИ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
- CITROEN BERLINGO 1.6 HDI FRIGO
- ПРОИЗВЕДЕНО 2007 ГОДИНА
- ЗАФАТНИНА 1560 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 55 KW
- FRIGO
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ 5 БРЗИНИ
- ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ
ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ПРОСТОР
- ДОЛЖИНА 1,72 М
- ШИРИНА 1,65 М
- ВИСИНА 1,35
- ВОЗИЛОТО Е ВО ЕКСТРА СОСТОЈБА КАКО НОВО БЕЗ НИКАКВА ЗАБЕЛЕШКА
- ПЛАТЕНИ СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070722077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ НА НАШИОТ АВТОПЛАЦ
КОЈ СЕ НАОЃА ВО СЕЛОТО КАДРИФАКОВО НА НА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП-ВЕЛЕС
КАДЕ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ ПОВЕЌЕ ОД 100 ВОЗИЛА
ИЛИ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ НА НАШАТА WEB STRANA ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode