VW CADDY 1.9 TDI "07 EXTRA RAMNO NA NOVO

Објавен на Mar 26, 2018 - Прегледи: 479 -

1€

  • VW CADDY 1.9 TDI
  • VW CADDY 1.9 TDI
  • VW CADDY 1.9 TDI
  • VW CADDY 1.9 TDI
  • VW CADDY 1.9 TDI
  • VW CADDY 1.9 TDI
  • VW CADDY 1.9 TDI
  • VW CADDY 1.9 TDI
VW CADDY 1.9 TDI VW CADDY 1.9 TDI VW CADDY 1.9 TDI VW CADDY 1.9 TDI VW CADDY 1.9 TDI VW CADDY 1.9 TDI VW CADDY 1.9 TDI VW CADDY 1.9 TDI

НАЈНОВОО!!!!! АУТОНИКО
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 ЕДНАКВИ МЕСЕЧНИ РАТИ
БЕЗ БАНКИ ЖИРАНТИ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
- VW CADDY 1.9 TDI
- ПРОИЗВЕДЕНО 2007 ГОДИНА
- ЗАФАТНИНА НА МОТОР 1896 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 77 KW
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ 5 БРЗИНИ
-2 СЕДИШТА
- КЛИМА
- БОРД КОМЈУТЕР
- ФАБРИЧКО РАДИО СО CD
- AIRBAG
- ABS
- ESP
ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ПРОСТОР
- ДОЛЖИНА 1,70 М
- ШИРИНА 1,47 М
- ВИСИНА 1,21М
- КУКА
- 4 ВРАТИ
- 4 СОЛИДНИ ГУМИ
- ВОЗИЛОТО Е ЦАРИНЕТО И ПЛАТЕНИ СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070722077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО НА НАШИОТ АВТОПЛАЦ КОЈ СЕ НАОЃА ВО СЕЛОТО КАДРИФАКОВО НА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП-ВЕЛЕС КАДЕ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ ПОВЕЌЕ ОД 100 ВИЗИЛА
ИЛИ ПОГЛЕДАЈТЕ НА НАШАТА WEB STARNA ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode