FIAT DUCATO 2.2 "08 FRIGO

Објавен на Mar 29, 2018 - Прегледи: 384 -

1€

  • FIAT DUCATO 2.2
  • FIAT DUCATO 2.2
  • FIAT DUCATO 2.2
  • FIAT DUCATO 2.2
  • FIAT DUCATO 2.2
  • FIAT DUCATO 2.2
  • FIAT DUCATO 2.2
  • FIAT DUCATO 2.2
FIAT DUCATO 2.2 FIAT DUCATO 2.2 FIAT DUCATO 2.2 FIAT DUCATO 2.2 FIAT DUCATO 2.2 FIAT DUCATO 2.2 FIAT DUCATO 2.2 FIAT DUCATO 2.2

НАЈНОВООО!!! ВО АУТОНИКО
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 ЕДНАКВИ МЕСЕЧНИ РАТИ БЕЗ КАМАТА
БЕЗ БАНКИ,,ЖИРАНТИ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
FIAT DUCATO FRIGO SO NADVORESEN STEK
- ПРОИЗВЕДЕНО 2008 ГОДИНА
- ЗАФАТНИНА 2198 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 74 KW
- ФРИГО СО НАДВОРЕШЕН ШТЕК
- 3 СЕДИШТА
- ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ СО ДАЛЕЧИНСКО X2 КЛУЧА
- БОРД КОМЈУТЕР
- ABS
- AIRBAG
- MULTISTAGE
- ФАБРИЧКО РАДИО СЊО CD
- КОМАНДИ НА ВОЛАН
ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ПРОСТОР
- ДОЛЖИНА 2,95 М
- ШИРИНА 1,90 М
- ВИСИНА 1,95 М
- ЕЛЕКТИКА НА ПРОЗОРИ
- ЕЛЕКТИЧНО ПОДЕСУВАЊЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
- ВОЗИЛОТО Е ЦАРИНЕТО И ПЛАТЕНИ СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070722077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО НА НАШИОТ АВТОПЛАЦ КОЈ СЕ НАОЃА БЛИЗУ СЕЛОТО КАДРИФАКОВО Н АМАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП-ВЕЛЕС
КАДЕ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ ШПОВЕЌЕ ОД 100 ВОЗИЛА
ИЛИ ПОГЛЕДАЈТЕ НА НАШИОТ WEB SAJT ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode