CITROEN JUMPER 2.2 HDI// 88 KW// '10 //КЛИМА

Објавен на Aug 05, 2016 - Прегледи: 664 -

9,200€

  • CITROEN JUMPER 2.2 HDI// 88 KW// '10 //КЛИМА
  • CITROEN JUMPER 2.2 HDI// 88 KW// '10 //КЛИМА
  • CITROEN JUMPER 2.2 HDI// 88 KW// '10 //КЛИМА
  • CITROEN JUMPER 2.2 HDI// 88 KW// '10 //КЛИМА
  • CITROEN JUMPER 2.2 HDI// 88 KW// '10 //КЛИМА
  • CITROEN JUMPER 2.2 HDI// 88 KW// '10 //КЛИМА
CITROEN JUMPER 2.2 HDI// 88 KW// '10 //КЛИМА CITROEN JUMPER 2.2 HDI// 88 KW// '10 //КЛИМА CITROEN JUMPER 2.2 HDI// 88 KW// '10 //КЛИМА CITROEN JUMPER 2.2 HDI// 88 KW// '10 //КЛИМА CITROEN JUMPER 2.2 HDI// 88 KW// '10 //КЛИМА CITROEN JUMPER 2.2 HDI// 88 KW// '10 //КЛИМА

НАЈНОВО ВО АУТОНИКО ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО НАШ ЛИЗИНГ СО 30 % УЧЕСТВО БЕЗ БАНКИ ,БЕЗ КАМАТА И ДРУГИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРОШОЦИ СО РОК НА ОТПЛАТА НА 12 МЕСЕЦИ.
Година на производство 2010
- Зафатнина на мотор 2198 цм/3
- Моќност на моторот 88 kw
- Носивост 1375 кг
- Реални 70 000 км !
- Клима/ АБС / ЕСП / airbag
- 4 нови гуми
- имобилајзер
- Камера на задна врата
- Перфектно надворешно/внатрешно(аптека)
- Донесено од Холандија со возење
- Фарбано надворешно кафеаво поради имиџот на фирмата од Холандија
- Платени сите давачки до регистрација

ЦЕНА 9200 еур ПЛУС ДДВ
ЦЕНАТА НЕ Е ФИКСНА
Лице за контакт ИГОР 070 722 077

ИМАМЕ НА ЛАГЕР ПОВЕКЕ ОД 100 ВОЗИЛА
МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ ПРЕКУ ПРОКРЕДИТ БАНКА,
HALK BANKA SPARKASSE BANKA. МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ СО С-ЛИЗИНГ
Повелете на автоплацот во с.Кадрифаково или на ********.autoniko.mk

Контакт
Maintenance Mode