IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO

Објавен на May 04, 2018 - Прегледи: 440 -

1€

  • IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO
  • IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO
  • IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO
  • IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO
  • IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO
  • IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO
  • IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO
  • IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO
IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO IVECO 35C15V FRIGO DUPLAK EXTRA KAKO NOVO

НАЈНОВОО!!! ВО АУТОНИКО
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 ЕДНАКВИ МЕСЕЧНИ РАТИ БЕЗ КАМАТА
БЕЗ ЖИРАНТИ,БАНКИ ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
IVECO DAILY 35C15V FRIGO DUPLAK
- ПРОИЗВЕДЕНО 2008 ГОДИНА
- FRIGO
- DUPLAK
- 2998 CM3
- 107 KW
- ПОМИНАТО 217131 КМ
- 3 СЕДИШТА
- КЛИМА
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ 5 БРЗИНИ
- БОРД КОМЈУТЕР
- AIRBAG
- ABS
- ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ
- ЕЛЕКТРИКА НА ПРОЗОРИ
- ЕЛЕКТРИЧНО ПОДЕСУВАЊЕ
- ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ПРОСТОР
ДОЛЖИНА 4,38 М
ШИРИНА 1,63 М
ВИСИНА 1,78 М
- ВОЗИЛОТО Е УВЕЗЕНО ОД ХОЛАНДИЈА И ДОНЕСЕНО СО ВОЗЕЊЕ
- ЦАРИНЕТО И ПЛАТЕНИ СИТЕ ТРОШОЦИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070 722077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО НА НАШИОТ АВТОПЛАЦ ВО СЕЛОТО КАДРИФАКОВО НА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП-ВЕЛЕС КАДЕ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ ПОВЕЌЕ ОД 100 ВОЗИЛА ИЛИ ПОГЛЕДАЈТЕ Н АНАШАТА WEB STRANA ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode