RENAULT KANGOO "12 EXTRA RAMNO NA NOVO

Објавен на May 17, 2018 - Прегледи: 481 -

1€

 • RENAULT KANGOO
 • RENAULT KANGOO
 • RENAULT KANGOO
 • RENAULT KANGOO
 • RENAULT KANGOO
 • RENAULT KANGOO
 • RENAULT KANGOO
 • RENAULT KANGOO
RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO RENAULT KANGOO

НАЈНОВОО ВО АУТОНИКО!!!
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 РАТИ БЕЗ КАМАТА
БЕЗ БАНКИ,ЖИРАНТИ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
RENAULT KANGOO
-ПРОИЗВЕДЕНО 2012 ГОДИНА
- ЗАФАТНИНА 1461 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 55 KW
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ 5 БРЗИНИ
- 2 СЕДИШТА
- КЛИМА
- ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ СО ДАЛЕЧИНСКО
- БОРД КОМЈУТЕР
- ЕЛЕКТРТИКА НА ПРОЗОРИ
- ЕЛЕКТРИЧНО ПОДЕСУВАЊЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
- ФАБРИЧКО РАДИО СО CD
- КОМАНДИ НА ВОЛАН
-BLUETOOTH
- ТЕМПЛОМАТ
ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ПРОСТОР
- ДОЛЖИНА 1,70 М
- ШИРОКО 1,50 М
- ВИСОКО 1,25 М
ВОЗИЛОТО Е УВЕЗЕНО ОД ХОЛАНДИЈА И ДОНЕСЕНО СО ВОЗЕЊЕ
ЦАРИНЕТО И ПЛАТЕНИ СИТЕ ТРОШОЦИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070722077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО НА НАШИОТ АВТОПЛАЦ КОЈ СЕ НАОГА ВО СЕЛОТО КАДРИФАКОВО НА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП-ВЕЛЕС
КАДЕ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ ПОВЕЌЕ ОД 100 ВОЗИЛА ИЛИ ПОГЛЕДАЈТЕ НА НАШАТА WEB STRANA

Контакт
Maintenance Mode