PEUGEOT BOXER 2.2 HDI "08 EXTRA RAMNO NA NOVO

Објавен на May 19, 2018 - Прегледи: 379 -

1€

  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
PEUGEOT BOXER 2.2 HDI PEUGEOT BOXER 2.2 HDI PEUGEOT BOXER 2.2 HDI PEUGEOT BOXER 2.2 HDI PEUGEOT BOXER 2.2 HDI PEUGEOT BOXER 2.2 HDI PEUGEOT BOXER 2.2 HDI PEUGEOT BOXER 2.2 HDI

НАЈНОВОО ВО АУТОНИКО!!!
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 МЕСЕЧНИ РАТИ БЕЗ ЖИРАНТИ,БЕЗ БАНКИ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
PEUGEOT BOXER 2.2 HDI L3 H2
- ПРОИЗВЕДЕНО 2008 ГОДИНА
- ПОМИНАТО 206980 КМ
- ЗАФАТНИНА 2198 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 88 KW
- 3 СЕДИШТА
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ 6 БРЗИНИ
- КЛИМА
- ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ СО ДАЛЕЧИНСКО
- ФАБРИЧКО РАДИО СО CD
- КОМАНДИ НА ВОЛАН
- ВГРАДЕНА КАМЕРА СО DISPLAY ВНАТРЕ
ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ДЕЛ
- ДОЛЖИНА 3,50 М
- ШИРИНА 1,86 М
- ВИСОКО 192 М
- БОРД КОМЈУТЕР
- ABS
- MULTISTAGE
- AIRBAG
- ВОЗИЛОТО Е УВЕЗЕНО ОД ХОЛАНДИЈА И ДОНЕСЕНО СО ВОЗЕЊЕ
ПЛАТЕНИ СИТЕ ТРОШОЦИ ДО ТАБЛИЧКИ

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070722077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО НА НАШИОТ АВТОПЛАЦ КОЈ СЕ НАОЃА ВО СЕЛОТО КАДРИФАКОВО НА МАЃИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП-ВЕЛЕС
КАДЕ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ ПОВЕЌЕ ОД 100 ВОЗИЛА ИЛИ ПОГЛЕДАЈТЕ НА НАШАТА WEB STRANA ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode