CITROEN JUMPER 2.2 "08

Објавен на Jun 04, 2018 - Прегледи: 472 -

1€

  • CITROEN JUMPER 2.2
  • CITROEN JUMPER 2.2
  • CITROEN JUMPER 2.2
  • CITROEN JUMPER 2.2
  • CITROEN JUMPER 2.2
  • CITROEN JUMPER 2.2
  • CITROEN JUMPER 2.2
  • CITROEN JUMPER 2.2
CITROEN JUMPER 2.2 CITROEN JUMPER 2.2 CITROEN JUMPER 2.2 CITROEN JUMPER 2.2 CITROEN JUMPER 2.2 CITROEN JUMPER 2.2 CITROEN JUMPER 2.2 CITROEN JUMPER 2.2

САМО ВО АУТОНИКО!!!!!!!
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 МЕСЕЧНИ РАТИ БЕЗ КАМАТА
БЕЗ БАНКИ,ЖИРАНТИ МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
CITROEN JUMPER
- ПРОИЗВЕДЕНО 2008 ГОДИНА
- ЗАФАТИНА 2198 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 88 KW
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ 6 БРЗИНИ
3 СЕДИШТА
- ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ
- БОРД КОМЈУТЕР
- ТЕМПЛОМАТ
- ABS
- MULTISTAGE
- AIRBAG
- ЕЛЕКТРИКА НА ПРОЗОРЦИ
- ЕЛЕКТРИЧНО ПОДЕСУВАЊЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
- ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ПРОСТОР
ДОЛЖИНА 2,78 М
ШИРИНА 1,86 М
ВИСИНА 195 М
- ВОЗИЛОТО Е ВО ОДЛИЧНА СОСТОЈБА БЕЗ НИКАКВА ЗАБЕЛЕШКА ВНАТРЕШНО И НАДВОРЕШНО ВРЕДИ ДА СЕ ПОГЛЕДА УВЕЗЕНО ОД ХОЛАНДИЈА И ДОНЕСЕНО СО ВОЗЕЊЕ
- ЦАРИНЕТО И ПЛАТЕНИ СИТЕ ТРОШОЦИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070722077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО Н АНАШИОТ АВТОПЛАЦ КОЈ СЕ НАОГА ВО СЕЛОТО КАДРИФАКОВО Н АМАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП-ВЕЛЕС КАДЕ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ ПОВЕЌЕ ОД 100 ВОЗИЛА ИЛИ ПОГЛЕДАЈТЕ НА НАШАТА WEB STRANA ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode