VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI"08 EXTRA

Објавен на Jun 05, 2018 - Прегледи: 470 -

1€

 • VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI
 • VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI
 • VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI
 • VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI
 • VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI
 • VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI
 • VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI
 • VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI
VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI VW TRANSPORTER T5 1.9 TDI

САМО ВО АУТОНИКО!!!
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 МЕСЕЧНИ РАТИ БЕЗ КАМАТА
БЕЗ БАНКИ,ЖИРАНТИ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
VW TRANSPOTER T5 2.0 TDI
- ПРОИЗВЕДЕНО 2008 ГОДИНА
- ЗАФАТНИНА 1896 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 75 KW
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ 5 БРЗИНИ
- 2 СЕДИШТА
- ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ СО ДАЛЕЧИНСКО X2 КЛУЧА
- КЛИМА
- ЕЛЕКТРИКА НА ПРОЗОРИ
- ЕЛЕКТРИЧНО ПОДЕСУВАЊЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
- ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ПРОСТОР
ДОЛЖИНА 2,45 М
ШИРОКО 1,8 М
ВИСОКО 1,38 М
- ТАПАЦИРАНА ВНАТРЕШНОСТ
- КУКА
- БАГАЖНИК ОДОЗГОРА
- БОРД КОМЈУТЕР
- ABS
- AIRBAG
- ASR
-ВОЗИЛОТО Е УВЕЗЕНО ОД ХОЛАНДИЈА И ДОНЕСЕНО СО ВОЗЕЊЕ
- ЦАРИНЕТО И ПЛАТЕНИ СИТЕ ТРОШОЦИ ДО ТАБЛИЧКИ
- ВОЗИЛОТО Е ВО ОДЛИЧНА СОСТОЈБА БЕЗ НИКАКВА ЗАБЕЛЕШКА ВРЕДИ ДА СЕ ПОГЛЕДА

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070722077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО НА НАШИОТ АВТОПЛАЦ КОЈ СЕ НАОГА ВО СЕЛОТО КАДРИФАКОВО НА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП-ВЕЛЕС
КАДЕ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ ПОВЕКЕ ОД 100 ВОЗИЛА ИЛИ ПОГЛЕДАЈТЕ НА НАШАТА WEB STRANA ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode