IVECO 35C15V"08 FRIGO EXTRA RAMNO NA NOVO

Објавен на Jun 11, 2018 - Прегледи: 487 -

1€

  • IVECO 35C15V
  • IVECO 35C15V
  • IVECO 35C15V
  • IVECO 35C15V
  • IVECO 35C15V
  • IVECO 35C15V
  • IVECO 35C15V
  • IVECO 35C15V
IVECO 35C15V IVECO 35C15V IVECO 35C15V IVECO 35C15V IVECO 35C15V IVECO 35C15V IVECO 35C15V IVECO 35C15V

САМО ВО АУТОНИКО!!!
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО НАШ СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 МЕСЕЧНИ РАТИ БЕЗ КАМАТА
БЕЗ БАНКИ,ЖИРАНТИ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
IVECO 35C15V FRIGO
- ПРОИЗВЕДЕНО 2008 ГОДИНА
-ЗАФАТНИНА 2998 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 107 KW
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ 6 БРЗИНИ
- 3 СЕДИШТА
- КЛИМА
- ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ
- ФАБРИЧКО РАДИО СО CD
- БОРД КОМЈУТЕР
- ЕЛЕКТРИКА НА ПРОЗОРИ
- ЕЛЕКТРИЧНО ПОДЕСУВАЊЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
- ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ДЕЛ
ДОЛЖИНА 4,38 М
ШИРИНА 1,63 М
ВИСИНА 1.75 М
- ABS
- AIRBAG
- ASR
- FRIGO (CARIER)
ВОЗИЛОТО Е УВЕЗЕНО ОД ХОЛАНДИЈА И ДОНЕСЕНО СО ВОЗЕЊЕ
ЦАРИНЕТО И ПЛАТЕНИ СИТЕ ТРОШОЦИ ДО ТАБЛИЧКИ

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070722077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО НА НАШИОТ АВТОПЛАЦ КОЈ СЕ НАОГА ВО СЕЛОТО КАДРИФАКОВО НА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП - ВЕЛЕС
ИЛИ ПОГЛЕДАЈТЕ НА НАШАТА WEB STRANA ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode