VW TRANSPORTER T6 2.0 TDI"10 EXTRA RAMNO NA NOVO

Објавен на Jun 14, 2018 - Прегледи: 538 -

1€

  • VW TRANSPORTER T6 2.0 TDI
  • VW TRANSPORTER T6 2.0 TDI
  • VW TRANSPORTER T6 2.0 TDI
  • VW TRANSPORTER T6 2.0 TDI
  • VW TRANSPORTER T6 2.0 TDI
  • VW TRANSPORTER T6 2.0 TDI
  • VW TRANSPORTER T6 2.0 TDI
VW TRANSPORTER T6 2.0 TDI VW TRANSPORTER T6 2.0 TDI VW TRANSPORTER T6 2.0 TDI VW TRANSPORTER T6 2.0 TDI VW TRANSPORTER T6 2.0 TDI VW TRANSPORTER T6 2.0 TDI VW TRANSPORTER T6 2.0 TDI

САМО ВО АУТОНИКО!!!!!
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО НАШ СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 РАТИ БЕЗ КАМАТА
БЕЗ БАНКИ,ЖИРАНТИ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
VW TRANSPORTER T6 BESTEL D 62 KW
- ПРОИЗВЕДЕНО 2010 ГОДИНА
- ЗАФАТНИНА 1968 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 62 KW
- КЛИМА
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ 6 БРЗИНИ
- 2 СЕДИШТА
- ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ СО ДАЛЕЧИНСКО
- СИСТЕМ ПРОТИВ ПРОЛИЗГУВАЊЕ
- ЕЛЕКТРИКА НА ПРОЗОРИ
- ЕЛЕКТРИЧНО ПОДЕСУВАЊЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
- БОРД КОМЈУТЕР
- ABS
- AIRBAG
- BLUETOOTH
- ВЕБАСТО
- КУКА
- МАГЛЕНКИ
ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ДЕЛ
ДОЛЖИНА 2,40 М
ШИРИНА 1,60 М
ВИСИНА 1,56 М
- ТАПАЦИРАН ТОВАРЕН ДЕЛ
- ВОЗИЛОТО Е УВЕЗЕНО ОД ХОЛАНДИЈА И ДОНЕСЕНО СО ВОЗЕЊЕ
- ЦАРИНЕТО И ПЛАТЕНИ СИТЕ ТРОШОЦИ ДО ТАБЛИЧКИ

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070722077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО НА НАШИОТ АВТОПЛАЦ КОЈ СЕ НАОЃА ВО СЕЛОТО КАДРИФАКОВО НА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП - ВЕЛЕС
КАДЕ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ ПОВЕЌЕ ОД 100 ВОЗИЛА ИЛИ ПОГЛЕДАЈТЕ НА НАШАТА WEB STRANA ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode