VW CADDY MAXI 1.9 TDI"08 EXTRA RAMNO NA NOVO

Објавен на Jun 18, 2018 - Прегледи: 495 -

1€

  • VW CADDY MAXI 1.9 TDI
  • VW CADDY MAXI 1.9 TDI
  • VW CADDY MAXI 1.9 TDI
  • VW CADDY MAXI 1.9 TDI
  • VW CADDY MAXI 1.9 TDI
  • VW CADDY MAXI 1.9 TDI
  • VW CADDY MAXI 1.9 TDI
  • VW CADDY MAXI 1.9 TDI
VW CADDY MAXI 1.9 TDI VW CADDY MAXI 1.9 TDI VW CADDY MAXI 1.9 TDI VW CADDY MAXI 1.9 TDI VW CADDY MAXI 1.9 TDI VW CADDY MAXI 1.9 TDI VW CADDY MAXI 1.9 TDI VW CADDY MAXI 1.9 TDI

САМО ВО АУТОНИКО!!!!
ПРОДАЖБА НА ВОЗИЛА НА РАТИ СО СОПСВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 МЕСЕЧНИ РАТИ БЕЗ КАМАТА
БЕЗ БАНКИ,ЖИРАНТИ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
VW CADDY MAXI 77 KW BESTEL1.9 TDI
- ПРОИЗВЕДЕНО 2008 ГОДИНА
- ЗАФАТНИНА1896 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 77 KW
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ 6 БРЗИНИ
- 2 СЕДИШТА
- ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ СO ДАЛЕЧИНСКО
- БОРД КОМЈУТЕР
- ABS
- AIRBAG
- ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ПРОСТОР
ДОЛГО 2,3 М
ШИРОКО 1,43 М
ВИСОКО 1,25 М
- КУКА
- ВОЗИЛОТО Е УВЕЗЕНО ОД ХОЛАНДИЈА И ДОНЕСЕНО СО ВОЗЕЊЕ
- ЦАРИНЕТО И ПЛАТЕНИ СИТЕ ТРОШОЦИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070722077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО НА НАШИТЕ АВТОПЛАЦЕВИ 1.СЕЛО КАДРИФАКОВО НА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП-ВЕЛЕС 2.СОПЈЕ КАЈ ЦЕМЕНТАРА
КАДЕ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ ПОВЕКЕ ОД 100 ВОЗИЛА ИЛИ ПОГЛЕДАЈТЕ НА НАШАТА WEB STRANA ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode