PEUGEOT BOXER 2.2 HDI

Објавен на Jun 18, 2018 - Прегледи: 510 -

1€

  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
  • PEUGEOT BOXER 2.2 HDI
PEUGEOT BOXER 2.2 HDI PEUGEOT BOXER 2.2 HDI PEUGEOT BOXER 2.2 HDI PEUGEOT BOXER 2.2 HDI PEUGEOT BOXER 2.2 HDI PEUGEOT BOXER 2.2 HDI PEUGEOT BOXER 2.2 HDI PEUGEOT BOXER 2.2 HDI

САМОО!!! ВО АУТОНИКО
ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 РАТИ БЕЗ КАМАТА
БЕЗ БАНКИ,ЖИРАНТИ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
PEUGEOT BOXER 330 L2H2 2.2 HDI
- ПРОИЗВЕДЕНО 2008 ГОДИНА
- ЗАФАТНИНА 2198 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 88 KW
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ 6 БРЗИНИ
- КЛИМА
- 3 СЕДИШТА
- БОРД КОМЈУТЕР
- AIBAG
- ABS
- ТЕМПЛОМАТ
- ФАБРИЧКО РАДИО СО CD
- КОМАНДИ НА ВОЛАН
- ПОДЕСУВАЊЕ НА ВИСИНА НА ВОЛАН
ДОЛЖИНА 3.10 М
ШИРИНА 1.90 М
ВИСИНА 1.95 M
- ЦЕНТАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ СО ДАЛЕЧИНСКО
- ЕЛЕКТРИКА НА ПРОЗОРИ
- ЕЛЕКТРИЧНО ПОДЕСУВАЊЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
- ВОЗИЛОТО Е УВЕЗЕНО ОД ХОЛАНДИЈА И ДОНЕСЕНО СО ВОЗЕЊЕ
ВОЗИЛОТО Е ОЦАРИНЕТО И ПЛАТЕНИ СИТЕ ДАВАЧКИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070 722 077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО НА НАШИТЕ АВТОПЛАЦЕВИ 1.СЕЛО КАДРИФАКОВО НА МАГИСТРАЛНИОТ ПАТ ШТИП-ВЕЛЕС И 2.ВО СКОПЈЕ КАЈ ЦЕМЕНТАРА КАДЕ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ ПОВЕЌЕ ОД 100 ВОЗИЛА
ИЛИ ПОГЛЕДАЈТЕ НА НАШАТА WEB STRANA ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode