IVECO STRALIS CERADA

Објавен на Jul 18, 2018 - Прегледи: 397 -

1€

  • IVECO STRALIS CERADA
  • IVECO STRALIS CERADA
  • IVECO STRALIS CERADA
  • IVECO STRALIS CERADA
  • IVECO STRALIS CERADA
  • IVECO STRALIS CERADA
  • IVECO STRALIS CERADA
IVECO STRALIS CERADA IVECO STRALIS CERADA IVECO STRALIS CERADA IVECO STRALIS CERADA IVECO STRALIS CERADA IVECO STRALIS CERADA IVECO STRALIS CERADA

САМО ВО АУТОНИКО
ПРОДАЖБА НА ВОЗИЛА НА РАТИ СО СОПСТВЕН ЛИЗИНГ СО 30% УЧЕСТВО НА 18 МЕСЕЧНИ РАТИ БЕЗ КАМАТА
БЕЗ БАНКИ,ЖИРАНТИ,МАНИПУЛАТИВНИ И ДРУГИ СКРИЕНИ ТРОШОЦИ
IVECO STRALIS
- ПРОИЗВЕДЕНО 2007 ГОДИНА
- ПОМИНАТО 600000 КМ
- ЗАФАТНИНА 10 308 СМ3
- СИЛА НА МОТОР 332 KW
- МАНУАЛЕН МЕНУВАЧ
- ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ
- ЕЛЕКТРИКА НА ПРОЗОРЦИ
- ЕЛЕКТРИЧНО ПОДЕСУВАЊЕ НА РЕТРОВИЗОРИ
- РАДИО СО CD
- ТАХОГРАФ
- ДИМЕНЗИИ НА ТОВАРЕН ДЕЛ
ДОЛЖИНА 7,50 М
ШИРИНА 2,50 М
- ВИСИНА 4 М ЦЕЛОСНО
- НОСИВОСТ 9500 КГ
- ЦЕРАДА
- РОЛЕТНИ
- ВОЗИЛОТО Е ЦАРИНЕТО И ПЛАТЕНИ СИТЕ ТРОШОЦИ ДО РЕГИСТРАЦИЈА

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ЛИЦЕ ЗА КОНТАКТ ИГОР 070722077
ИЛИ ПОВЕЛЕТЕ НА ЛИЦЕ МЕСТО НА НАШИТЕ АВТОПЛАЦЕВИ
1, СКОПЈЕ КИСЕЛА ВОДА СПРОТИ ЦЕМЕНТАРА
2, С.КАДРИФАКОВО
КАДЕ ВО СЕКОЈ МОМЕНТ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДАТЕ ПОВЕЌЕ ОД 100 ВОЗИЛА ИЛИ ПОГЛЕДАЈТЕ НА НАШАТА WEB STRANA ****.AUTONIKO.MK

Контакт

Слични огласи

Maintenance Mode