Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god

Објавен на Aug 22, 2016 - Прегледи: 1141 -

13,500€

  • Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god
  • Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god
  • Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god
  • Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god
  • Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god
  • Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god
  • Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god
  • Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god
Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god Kamion Daf 45.160 auto niko 2006 god

Daf

НАЈНОВО ВО АУТОНИКО ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО НАШ ЛИЗИНГ СО 30 % УЧЕСТВО БЕЗ БАНКИ ,БЕЗ КАМАТА И ДРУГИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРОШОЦИ СО РОК НА ОТПЛАТА НА 12 МЕСЕЦИ.
Спецификации
- Година на производство 2006
- Зафатнина 4462 цм/3
- Моќност на моторот 117 kw
- Носивост 2190 кг
- 4 нови задни гуми
- Докарано од Германија со возење
- Со сите документи до регистрација

Повелете на автоплацот во с.Кадрифаково или на ****.AUTONIKO.MK

POSTOI MOZNOST ZA KREDITIRANJE PREKU PRO CREDIT BANKJA I HALK BANKA I NAJNOVO, LIZING PREKU SPARKASE BANKA.

Лице за контакт Игор 070 722 077

Контакт

Слични огласи

Maintenance Mode