RENAULT MASTER 2010 година

Објавен на Aug 29, 2016 - Прегледи: 504 -

8,900€

  • RENAULT MASTER 2010 година
  • RENAULT MASTER 2010 година
  • RENAULT MASTER 2010 година
  • RENAULT MASTER 2010 година
  • RENAULT MASTER 2010 година
  • RENAULT MASTER 2010 година
  • RENAULT MASTER 2010 година
  • RENAULT MASTER 2010 година
RENAULT MASTER 2010 година RENAULT MASTER 2010 година RENAULT MASTER 2010 година RENAULT MASTER 2010 година RENAULT MASTER 2010 година RENAULT MASTER 2010 година RENAULT MASTER 2010 година RENAULT MASTER 2010 година

НАЈНОВО ВО АУТОНИКО ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО НАШ ЛИЗИНГ СО 30 % УЧЕСТВО БЕЗ БАНКИ ,БЕЗ КАМАТА И ДРУГИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРОШОЦИ СО РОК НА ОТПЛАТА НА 12 МЕСЕЦИ.
RENAULT MASTER
2010 година
92 кW
2299 cm/3
1455 кг носивост
187 300 поминати километри
електрика на прозори
електрика на ретровизори
фабричко радио со ЦД
мултифункционален волен
места за седење 3
Возилото е увезено од Холандија
со возење и платени се сите давачки
до регистрација
ЦЕНА 8900 еур плус ДДВ
лице за контакт Игор 070 722 077

Даваме возила на кредит преку HALL BANK и PROKREDIT BANKA, лизинг преку SPARCASE
Можност за плаќање со С-лизинг
За повеќе информации повелете посетете не на автоплацот во с. Кадрифаково близу Штип, Во секое време имаме на лагер повеке од 100 товарни и патнички возила.
или на сајтот на Авто Нико ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode