VW CRAFTER клима/вебасто/2008

Објавен на Aug 22, 2016 - Прегледи: 417 -

12,000€

  • VW CRAFTER клима/вебасто/2008
  • VW CRAFTER клима/вебасто/2008
  • VW CRAFTER клима/вебасто/2008
  • VW CRAFTER клима/вебасто/2008
  • VW CRAFTER клима/вебасто/2008
  • VW CRAFTER клима/вебасто/2008
  • VW CRAFTER клима/вебасто/2008
  • VW CRAFTER клима/вебасто/2008
VW CRAFTER клима/вебасто/2008 VW CRAFTER клима/вебасто/2008 VW CRAFTER клима/вебасто/2008 VW CRAFTER клима/вебасто/2008 VW CRAFTER клима/вебасто/2008 VW CRAFTER клима/вебасто/2008 VW CRAFTER клима/вебасто/2008 VW CRAFTER клима/вебасто/2008

НАЈНОВО ВО АУТОНИКО ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО НАШ ЛИЗИНГ СО 30 % УЧЕСТВО БЕЗ БАНКИ ,БЕЗ КАМАТА И ДРУГИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРОШОЦИ СО РОК НА ОТПЛАТА НА 12 МЕСЕЦИ.
година на производство 2008
80 KW
2461 cm/3
носивост 2370 кг
димензии на товарен простор
должина 3,35 м
ширина 1,75м
висина 1,95м
213 400 оригинални километри
централно заклучување
електрика на прозори
електрика на ретровизори
6 солидни гуми
број на седишта 2
кука со А тест
навигација
клима
вебасто

ЦЕНА 12000 ЕУР плус ДДВ
цената не е фиксна
Игор 070 722 077

Возилото е увезено од Холандија со возење
платени сите давачки до регистрација
возилото е во супер форма без недостатоци,
без гребаници без рѓа на шасијата.

Во секое време имаме на лагер повеке од 100 товарни и патнички возила.

Даваме возила на кредит преку HALL BANK и PROKREDIT BANKA, лизинг преку SPARCASE
Можност за плаќање со С-лизинг
За повеќе информации повелете посетете не на автоплацот во с. Кадрифаково близу Штип,
на сајтот на Авто Нико ****.AUTONIKO.MK

Контакт
Maintenance Mode