MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK

Објавен на Aug 22, 2016 - Прегледи: 735 -

11,000€

  • MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK
  • MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK
  • MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK
  • MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK
  • MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK
  • MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK
  • MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK
  • MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK
MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK MERCEDES SPRINTER 209 FRIGO//AVTOMATIK

НАЈНОВО ВО АУТОНИКО ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО НАШ ЛИЗИНГ СО 30 % УЧЕСТВО БЕЗ БАНКИ ,БЕЗ КАМАТА И ДРУГИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРОШОЦИ СО РОК НА ОТПЛАТА НА 12 МЕСЕЦИ.
Спецификации
- Зафатнина 2148
- Моќност 65 KW
- Година на производство 2007
Автоматски менувач
- Носивост 780 кг
димензии на товарнот простор
должина 3,13м
ширина 1,65м
висина 1,53м
- 4 нови гуми
-192 500 km
ЦЕНТРАЛНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ
електрика на ретровизори и прозори
- Возилото е увезено од Холандија со Возење и Платени се сите давачки до регистрација

ЦЕНА 11 000 ЕУР ПЛУС ДДВ
цената не е фиксна
Лице за контакт ИГОР 070 722 077

Повелете на автоплацот во с.Кадрифаково или на ****.AUTONIKO.MK

МОЖНОСТ ЗА КРЕДИТИРАЊЕ ПРЕКУ HALL BANK, PROKREDIT BANKA и SPARCASSE .
МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ ПРЕКУ S-LEASING

Контакт
Maintenance Mode