Tрактор HATTAT A110 4WD со кабина

Објавен на Feb 06, 2017 - Прегледи: 3489 -

1€

 • Tрактор HATTAT A110 4WD со кабина
 • Tрактор HATTAT A110 4WD со кабина
 • Tрактор HATTAT A110 4WD со кабина
 • Tрактор HATTAT A110 4WD со кабина
 • Tрактор HATTAT A110 4WD со кабина
Tрактор HATTAT A110 4WD со кабина Tрактор HATTAT A110 4WD со кабина Tрактор HATTAT A110 4WD со кабина Tрактор HATTAT A110 4WD со кабина Tрактор HATTAT A110 4WD со кабина

- 4WD
- PERKINS мотор
- снага на мотор 107 hp
- менувач со 12+12 и 16+8 брзини
- хидрауличен волан
- херметички затворена кабина
- додатна опрема клима
- капацитет на кревање на хидраулика 3700 кг.
- компресор, поместливо седиште
- Земја на потекло: Турција

Повелете во сите продажни места на Хемометал!
Контакт тел:
078 242-743
078 242-746
078 242-748
078 242-749
070 307-504

Контакт
Maintenance Mode