HATTAT ORCHARD - B3080

Објавен на Feb 06, 2017 - Прегледи: 3655 -

1€

  • HATTAT ORCHARD - B3080
  • HATTAT ORCHARD - B3080
  • HATTAT ORCHARD - B3080
  • HATTAT ORCHARD - B3080
HATTAT ORCHARD - B3080 HATTAT ORCHARD - B3080 HATTAT ORCHARD - B3080 HATTAT ORCHARD - B3080

- 4WD - погон на четири тркала
- PERKINS мотор
- менувач со 12+12 брзини
- хидрауличен волан
- капацитет на кревање на хидраулика 3000 кг.
- топ опрема

Повелете во сите продажни места на Хемометал!
Контакт тел:
078 242-743
078 242-746
078 242-748
078 242-749
070 307-504

Контакт
Maintenance Mode