HATTAT 240S

Објавен на Feb 06, 2017 - Прегледи: 3619 -

1€

  • HATTAT 240S
  • HATTAT 240S
  • HATTAT 240S
  • HATTAT 240S
  • HATTAT 240S
HATTAT 240S HATTAT 240S HATTAT 240S HATTAT 240S HATTAT 240S

- 2WD
- PERKINS мотор
- менувач со 8+2 брзини
- хидрауличен волан
- капацитет на кревање на хидраулика 1650 кг.
- предни тегови
- задни тегови
- Опција кабина, настрешница

Повелете во сите продажни места на Хемометал!
Контакт тел:
078 242-743
078 242-746
078 242-748
078 242-749
070 307-504

Контакт
Maintenance Mode