Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi

Објавен на Jul 14, 2016 - Прегледи: 1958 -
  • Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi
  • Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi
  • Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi
  • Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi
  • Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi
  • Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi
  • Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi
  • Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi
Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi Masini za perenje koli Karcher Wap i rezervni delovi

Вршиме продажба на машини за перење коли со топла и ладна вода под притисок од марките: KARCHER WAP INTERPUMP
со обезбеден сервис и резервни делови со долгогодишно искуство на истите.
Продажба на нови и половни машини за домашна употреба со 1 година гаранција до 120 бари притисок и професионални машини со топла и ладна вода до 160/180/200бари притисок
Информации на телефон: 075 624 807
070 511 712

Контакт
Maintenance Mode