VW CADDY 2011

Објавен на Oct 17, 2016 - Прегледи: 257 -

1€

  • VW CADDY 2011
  • VW CADDY 2011
  • VW CADDY 2011
  • VW CADDY 2011
  • VW CADDY 2011
  • VW CADDY 2011
  • VW CADDY 2011
  • VW CADDY 2011
VW CADDY 2011 VW CADDY 2011 VW CADDY 2011 VW CADDY 2011 VW CADDY 2011 VW CADDY 2011 VW CADDY 2011 VW CADDY 2011

НАЈНОВО ВО АУТОНИКО ДАВАМЕ ВОЗИЛА СО НАШ ЛИЗИНГ СО 30 % УЧЕСТВО БЕЗ БАНКИ ,БЕЗ КАМАТА И ДРУГИ МАНИПУЛАТИВНИ ТРОШОЦИ СО РОК НА ОТПЛАТА НА 12 МЕСЕЦИ.
2011 ГОД
55 kW
1598 см/3
НОСИВОСТ 700 КГ
123 000 км РЕАЛНИ
КЛИМА што работи перфектно
седишта 2
4 нови гуми
централно заклучување
електрика на прозоpи
електрично подесување на ретровизори
екстра сочувана внатрешност
Возилото е донесено од Холандија со возење

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
Лице за контакт ИГОР 070 722 077

Повелете и посетете не на автоплацот во с.Кадрифаково или на
WWW.AUTONIKO.COM
Можност за плаќање на рати , преку SPARCASSE BANKA, UNIBANKA, И МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ СО С-ЛИЗИНГ

Контакт
Maintenance Mode