VW CRAFTER -2015

Објавен на Nov 07, 2016 - Прегледи: 303 -

1€

  • VW CRAFTER -2015
  • VW CRAFTER -2015
  • VW CRAFTER -2015
  • VW CRAFTER -2015
  • VW CRAFTER -2015
  • VW CRAFTER -2015
  • VW CRAFTER -2015
  • VW CRAFTER -2015
VW CRAFTER -2015 VW CRAFTER -2015 VW CRAFTER -2015 VW CRAFTER -2015 VW CRAFTER -2015 VW CRAFTER -2015 VW CRAFTER -2015 VW CRAFTER -2015

VW CRAFTER -2015
Спецификации
2015 ГОД
80 kW
1968 см/3
НОСИВОСТ 1300 К
ДИМЕНЗИ НА ТОВАРЕН ДЕЛ
-ДОЛЖИНА 3.30
-ШИРИНА 1.71
-ВИСИНА 1.83
КЛИМА што работи перфектно
седишта 3
4 нови гуми
централно заклучување
електрика на прозоpи
електрично подесување на ретровизори
екстра сочувана внатрешност
Возилото е донесено од Холандија со возење

ЦЕНА ПО ДОГОВОР
Лице за контакт ИГОР 070 722 077

Повелете и посетете не на автоплацот во с.Кадрифаково или на
WWW.AUTONIKO.COM
Можност за плаќање на рати , преку SPARCASSE BANKA,, И МОЖНОСТ ЗА ПЛАЌАЊЕ СО С-ЛИЗИНГ

Контакт

Слични огласи

Maintenance Mode